batch16 smakl
to all batch 16..register lu..x banyak pon..jap je..ok??tp kalo x leh log in pas regster pkara biasa..aku must approved lu k...kalo nak cepat gtau aku kat ym..@_@

Just For Relaxing

View previous topic View next topic Go down

Just For Relaxing

Post by tqawanie on Tue Aug 11, 2009 4:26 am

Aku bukak topik baru nih... nak bg just for relax minda kita... bg cerita joke kat korang... hehehe

Ok, aku akan mulakan....and pada sesiapa yang ada cerita jenaka lg boleh ltk kt cni...

=====================================================================

Ali pegi interview kerja sebagai setiausaha.
Bila pengurus nampak dia dengan pakaian yang tak kena konsep dan juga rambut
yang berwarna belang putih dan emas, dalam hati dia mula membentak;

"Argghhh! Orang macam ni pun ada!".

Tapi apa-apapun dia kena interview juga si Ali ni. Jadi dia pun tanyalah Ali,

"Kalau awak dapat buat ayat dalam bahasa Inggeris dengan menggunakan perkataan
yang saya bagi, saya rasa awak ada peluang untuk kerja ni! Perkataan-perkataannya
ialah GREEN, PINK, YELLOW, BLUE, WHITE, PURPLE dan BLACK!". Jadi Ali pun berfikir
sejenak dan kemudian menjawab...

"I hear the phone GREEN, GREEN... GREEN... , then I go and PINK up the phone,
I say YELLOW... BLUE's that? WHITE did you say? Aiya... ! wrong number la...
Don't PURPLEy disturb people and don't call BLACK, ok? Thank you."

Lepas tu pengurus tu terus pengsan!!


ok itu saje utk kali nih... cerita koleksi kelakar camni byk dalam collection aku... nanti2 aku akan kongsikan... harap dapat rehatkan minda kita semua...wassalam

tqawanie
supporter CREW
supporter CREW

Female Birthday : 1990-07-04
Join date : 2009-08-01
Location : Kuala Lumpur
Posts : 399
Points : 412
Humor : money is not everything....but everything is money...

http://www.tqa.myvbizonline.com

Back to top Go down

Re: Just For Relaxing

Post by den_nell90 on Tue Aug 11, 2009 10:47 pm

stil x bape nak paham kenapa pengurus tu nak pengsan..lol... Evil or Very Mad

_________________



nO mOrE dOtA....no more HEroEs oF nEwErtH...stdy mode??haha...HOPELESS..

den_nell90
Administrator
Administrator

Male Birthday : 1990-11-30
Join date : 2009-03-30
Location : kg tradisi..uniten...
Posts : 702
Points : 833
Humor : My cornering skill stil noob??hm....KLAWANG mode needed!!

http://smaklianbatch16.forumotion.net

Back to top Go down

Re: Just For Relaxing

Post by tqawanie on Tue Aug 11, 2009 10:52 pm

lor, camne nak jd setiausaha dier kalo english pown lintang pukang...
hehehehe, sapa ler nak amek pekerja camtuh...
masih ada hati nak p interview lak tuh

tqawanie
supporter CREW
supporter CREW

Female Birthday : 1990-07-04
Join date : 2009-08-01
Location : Kuala Lumpur
Posts : 399
Points : 412
Humor : money is not everything....but everything is money...

http://www.tqa.myvbizonline.com

Back to top Go down

Re: Just For Relaxing

Post by Sponsored content Today at 11:55 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum