batch16 smakl
to all batch 16..register lu..x banyak pon..jap je..ok??tp kalo x leh log in pas regster pkara biasa..aku must approved lu k...kalo nak cepat gtau aku kat ym..@_@

sape da tengok transformers??

View previous topic View next topic Go down

sape da tengok transformers??

Post by syafiq_aznan on Mon Jul 06, 2009 12:44 pm

sape2 da tengok tranformers??

syafiq_aznan
Enthusiast
Enthusiast

Male Birthday : 1990-12-17
Join date : 2009-04-01
Location : seoul,south korea
Posts : 387
Points : 414
Humor : kalau anda mahu kekal sihat sehingga hari tua,tampil menawan macam saye n kekal kacak macam pakai susuk emas,jangan lupe minumlah kopi JANDO..tebaekkkk dari ladang habak hang..

Back to top Go down

Re: sape da tengok transformers??

Post by den_nell90 on Mon Jul 06, 2009 11:38 pm

hahha..syalla..ko ketinggalan la..time ari khamis aritu 17 org bdak2 kta g tgk..ko xtau ka??

best weyh..panjg nak mampos cte dye..juz aksi manusia+kehebatan tentera AS lg banyak drpada transformers...huuuh!!

_________________



nO mOrE dOtA....no more HEroEs oF nEwErtH...stdy mode??haha...HOPELESS..

den_nell90
Administrator
Administrator

Male Birthday : 1990-11-30
Join date : 2009-03-30
Location : kg tradisi..uniten...
Posts : 702
Points : 833
Humor : My cornering skill stil noob??hm....KLAWANG mode needed!!

http://smaklianbatch16.forumotion.net

Back to top Go down

Re: sape da tengok transformers??

Post by _darkvelo_ on Tue Jul 07, 2009 4:46 pm

syafiq_aznan wrote:sape2 da tengok tranformers??

saye.. saye.. saye da tengok.. afro

_darkvelo_
global moderator
global moderator

Male Birthday : 1990-03-06
Join date : 2009-04-01
Location : Underground Sys.
Posts : 185
Points : 195
Humor : Walaupun saya aktif bermain DotA.. saya juga melakukan ujian thalassemia.. anda bila lagi?

http://www.jiwang.org

Back to top Go down

Re: sape da tengok transformers??

Post by najid_77 on Fri Jul 10, 2009 12:44 am

Wei bleh cri cd transformers utk aku x?

najid_77
TAHFIZ crew
TAHFIZ crew

Male Birthday : 1990-07-25
Join date : 2009-04-24
Location : USA
Posts : 357
Points : 364
Humor : Kejayaan sekelian jin dan manusia hanya pada agama

Back to top Go down

Re: sape da tengok transformers??

Post by _darkvelo_ on Mon Jul 13, 2009 5:43 pm

najid_77 wrote:Wei bleh cri cd transformers utk aku x?

nasihat dari PAKAR yang x dianggap:

carik cd snang je maa.. TAPI.. pastinya kita ingin menonton cerita yg agak best ini pada kualiti yg juga di anggap terbaik kan??
dan waktu skang ni adalah amat x sesuai utk carik cd gambar kualiti bayekk punyer..
yang ade hanyelah bertarap *camrip dan ** ts rip..
dan kualiti yang terggghbaek punyer adalah ***dvd rip atau ****hd rip.. dan kualiti ini bakal berada di pasaran gelap dan muatturun haram paling cepat pn 1 ke 2 bulan lagi.. lagi parah dlm 3 ke 4 bulan laa.. sbb taim tu baru dvd/vcd ori baru publish kt pasaran.. kirenye taim tu baru leh carik kualiti terbagus punyer.. kerna dvd or vcd ciplak yg ade taim tu adalah copy dari yg ori.. ohohohoho~

*camrip - terhasil dari rakaman terus dari cinema tu sendiri.. dirakam dari insan2 yg berani bwk video cam..(malaysia kureng aa.. outsider byk).. tu kkdg ade video yg senget sblh la.. ape la.. pastu wat salinan pirate byk2.. utk org yg x sabo2 nk tgk movie la ni..

**ts/TeleSync rip - ts rip ni evolusi dari cam rip.. dilakukan oleh pakar2 video utk mengedit video ni kasi lebih cantek dari camrip.. die tacap balik kaler.. audio dll..

***dvd rip - ni kualiti dvd la.. kire tiptop condition salinan dari ori punyer.. tp kne sabar la nk tggu.. tp penantian korang mmbuahkan hasil la.. sbijik ori.. xlebih.. xkurang..

****hd rip - high definition.. ni kire kualiti bluray.. lagi tiptop.. tp dvdrip pn da ok..


tp papehal bg aku cinema experience mmg different la.. mantop!!

aa.. sori tuan tanah.. aku sbnrnye sejok kt cc ni.. tu yg jd rajen taip bnde takde pekdah ni.. hehehe.. skadar pengetahuan am.. yg x penting pn.. saje je..

_darkvelo_
global moderator
global moderator

Male Birthday : 1990-03-06
Join date : 2009-04-01
Location : Underground Sys.
Posts : 185
Points : 195
Humor : Walaupun saya aktif bermain DotA.. saya juga melakukan ujian thalassemia.. anda bila lagi?

http://www.jiwang.org

Back to top Go down

Re: sape da tengok transformers??

Post by den_nell90 on Mon Jul 13, 2009 11:07 pm

xpe kun..anyway..good job!!! Very Happy

1 rep tok anda!!..(tp xda function bg rep la...huhu)

_________________



nO mOrE dOtA....no more HEroEs oF nEwErtH...stdy mode??haha...HOPELESS..

den_nell90
Administrator
Administrator

Male Birthday : 1990-11-30
Join date : 2009-03-30
Location : kg tradisi..uniten...
Posts : 702
Points : 833
Humor : My cornering skill stil noob??hm....KLAWANG mode needed!!

http://smaklianbatch16.forumotion.net

Back to top Go down

Re: sape da tengok transformers??

Post by syafiq_aznan on Fri Jul 24, 2009 1:06 am

wakakaka...
aku tengok 2 minggu pas dier kuar la beb...
arie release malas nak tengok..
rege mahal..

syafiq_aznan
Enthusiast
Enthusiast

Male Birthday : 1990-12-17
Join date : 2009-04-01
Location : seoul,south korea
Posts : 387
Points : 414
Humor : kalau anda mahu kekal sihat sehingga hari tua,tampil menawan macam saye n kekal kacak macam pakai susuk emas,jangan lupe minumlah kopi JANDO..tebaekkkk dari ladang habak hang..

Back to top Go down

Re: sape da tengok transformers??

Post by Sponsored content Today at 6:32 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum