batch16 smakl
to all batch 16..register lu..x banyak pon..jap je..ok??tp kalo x leh log in pas regster pkara biasa..aku must approved lu k...kalo nak cepat gtau aku kat ym..@_@

SPAM V2.........

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SPAM V2.........

Post by MuNiRaH on Fri Aug 28, 2009 3:48 am

den_nell90 wrote:allaaa muni...ko rowing je la dari ulu yam sampai smakl..hehe..ok?? Evil or Very Mad

kalau la ade sungai yg menghubungkan... aku br jela join rowing nih.. pas raye ade game.. tp aku x msk pn... hehehe..

tqawanie wrote:
lor, nak juge pengalaman drpd kakak2 blaja kt dalam Malaysia... hehehe, Malaysia ni dah mcm oversea dah... perangai dak2 skang ni, lebih teruk drpd negara barat...

sokong2... aku dok kt utm dh la rmy foreigner.. tgk budak malaysia ag advanced dr foreigner nih.. hmm.. ntah la dunia skrg...

MuNiRaH
supporter CREW
supporter CREW

Female Birthday : 1990-07-09
Join date : 2009-04-09
Location : UTM SkuDai
Posts : 308
Points : 318
Humor : senyumlah seikhlas hati kerana senyumanmu itu menawan~

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by walap42 on Fri Aug 28, 2009 4:36 am

haha....tau x pe.....dh tngok cter BOHSIA blum....????

ntah pe nk jdi la...

walap42
GENEROUS CREW
GENEROUS CREW

Male Birthday : 1990-02-04
Join date : 2009-04-17
Location : Melaka
Posts : 174
Points : 201
Humor : DUIt BUKn lah Sgale nye....

http://sowie..

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by tqawanie on Fri Aug 28, 2009 7:52 am

errrm, itu yang kita nak kongsi kan cerita kat adik2...
kita dlu duduk dalam kelompok Islam + melayu...
kalo sakit hati ke, x ske sesama sendiri ke, menyampah kew... but we r still muslim yang berpegang pada ajaran Islam....
tp, biler kita dah kuar skool, kita dah termasuk dalam pelbagai golongan drpd pelbagai bangsa dan agama...
so, kita nak bg sedikit input kat adik2 supaya dorang boleh bersedia dr segi mental dan rohani.... hehehehe.... insya-ALLAH

tqawanie
supporter CREW
supporter CREW

Female Birthday : 1990-07-04
Join date : 2009-08-01
Location : Kuala Lumpur
Posts : 399
Points : 412
Humor : money is not everything....but everything is money...

http://www.tqa.myvbizonline.com

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by QUE rizal on Fri Aug 28, 2009 12:30 pm

fakhri wrote:syalla dienye pemikiran cm kanak2 tadika...gaia 2 MAJU r....kalo admin gaia lak mknenye mohd fakhri mohd ali mmg terghhhhbaekkkk...

what the L???

QUE rizal
SPAMMER
SPAMMER

Male Birthday : 1991-06-08
Join date : 2009-04-24
Location : key hell d-14
Posts : 235
Points : 281
Humor : tipu dosa mati seksa masuk api neraka....

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by QUE rizal on Fri Aug 28, 2009 12:32 pm

tqawanie wrote:errrm, itu yang kita nak kongsi kan cerita kat adik2...
kita dlu duduk dalam kelompok Islam + melayu...
kalo sakit hati ke, x ske sesama sendiri ke, menyampah kew... but we r still muslim yang berpegang pada ajaran Islam....
tp, biler kita dah kuar skool, kita dah termasuk dalam pelbagai golongan drpd pelbagai bangsa dan agama...
so, kita nak bg sedikit input kat adik2 supaya dorang boleh bersedia dr segi mental dan rohani.... hehehehe.... insya-ALLAH

ko ckp cam2, wat aku rase nak skola blik la...
hahahaha.......

QUE rizal
SPAMMER
SPAMMER

Male Birthday : 1991-06-08
Join date : 2009-04-24
Location : key hell d-14
Posts : 235
Points : 281
Humor : tipu dosa mati seksa masuk api neraka....

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by MuNiRaH on Fri Aug 28, 2009 1:55 pm

sape taw lagu ni...

walau berjauhan kita tetap bersama,
walau jauh di mata hati tak akan lupa,
tulis suci hatimu duhai sahabat,
ku tetap kenang tika bersama..

nak taw sape yg nyanyi lagu ni.. taw lagu ni waktu orientasi....

MuNiRaH
supporter CREW
supporter CREW

Female Birthday : 1990-07-09
Join date : 2009-04-09
Location : UTM SkuDai
Posts : 308
Points : 318
Humor : senyumlah seikhlas hati kerana senyumanmu itu menawan~

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by QUE rizal on Fri Aug 28, 2009 2:25 pm

MuNiRaH wrote:sape taw lagu ni...

walau berjauhan kita tetap bersama,
walau jauh di mata hati tak akan lupa,
tulis suci hatimu duhai sahabat,
ku tetap kenang tika bersama..

nak taw sape yg nyanyi lagu ni.. taw lagu ni waktu orientasi....

x taw la plak....
tapi sape tau lagu ni.....

"sahabat penyeri masa depan dan harapan,
tanpa dirimu, ku tak bisa....
dalam hatiku, berdoa........
everyday and night, with you....
sentiasa,kita bersama, mengejar mimpi dan cita...
everyday, everynight, everywhere....
sahabatku, kau sntiasa... ada...
ku tak kau lupa....
teman.........perjalanan kita.........
bermula..............."

QUE rizal
SPAMMER
SPAMMER

Male Birthday : 1991-06-08
Join date : 2009-04-24
Location : key hell d-14
Posts : 235
Points : 281
Humor : tipu dosa mati seksa masuk api neraka....

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by QUE rizal on Fri Aug 28, 2009 2:33 pm

Tajuk: Bermula
Lirik oleh : Que
Versi : Acapella...
Nyanyian Asal : TVXQ


kadang-kala ku hilang...
mencari sinar bintang....
namun..
rembulan yang mendatang.....

jauh, aku di rantau....
sedih, tidak ku hirau....
masih...
fikiranku melilau...

terbuka mata hati...
sangka bahgia menanti....
tapi...
hatiku dilukai.....

hadirmu tak ku sedar....
hanyut, di bawa rasa
harus....
aku tempuhi jua.....

*chorus

sahabat penyeri masa depan dan harapan,
tanpa dirimu, ku tak bisa....
dalam hatiku, berdoa........
everyday and night, with you....
sentiasa,kita bersama, mengejar mimpi dan cita...
everyday, everynight, everywhere....
jasa kamu tidak ku lupa...
di dada selamanya....

sungguh......ku amat bersyukur

everyday and night with you....
sentiasa, kita bersama, mengejar mimpi dan cita...
everyday, everynight, everywhere....
sahabatku, kau sentiasa... ada...
ku tak kau lupa......
teman.................perjalanan kita..............
Bermula...................

QUE rizal
SPAMMER
SPAMMER

Male Birthday : 1991-06-08
Join date : 2009-04-24
Location : key hell d-14
Posts : 235
Points : 281
Humor : tipu dosa mati seksa masuk api neraka....

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by MuNiRaH on Fri Aug 28, 2009 3:24 pm

QUE rizal wrote:Tajuk: Bermula
Lirik oleh : Que
Versi : Acapella...
Nyanyian Asal : TVXQ


kadang-kala ku hilang...
mencari sinar bintang....
namun..
rembulan yang mendatang.....

jauh, aku di rantau....
sedih, tidak ku hirau....
masih...
fikiranku melilau...

terbuka mata hati...
sangka bahgia menanti....
tapi...
hatiku dilukai.....

hadirmu tak ku sedar....
hanyut, di bawa rasa
harus....
aku tempuhi jua.....

*chorus

sahabat penyeri masa depan dan harapan,
tanpa dirimu, ku tak bisa....
dalam hatiku, berdoa........
everyday and night, with you....
sentiasa,kita bersama, mengejar mimpi dan cita...
everyday, everynight, everywhere....
jasa kamu tidak ku lupa...
di dada selamanya....

sungguh......ku amat bersyukur

everyday and night with you....
sentiasa, kita bersama, mengejar mimpi dan cita...
everyday, everynight, everywhere....
sahabatku, kau sentiasa... ada...
ku tak kau lupa......
teman.................perjalanan kita..............
Bermula...................

nape aku x pnh dgr pn lagu nih??
ko wat sndr ek??
x upload kt cni ke malil??

MuNiRaH
supporter CREW
supporter CREW

Female Birthday : 1990-07-09
Join date : 2009-04-09
Location : UTM SkuDai
Posts : 308
Points : 318
Humor : senyumlah seikhlas hati kerana senyumanmu itu menawan~

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by ayu1711 on Fri Aug 28, 2009 4:44 pm

upload r cni..
leyh dgr gk..
sdp ke x..
hohoh..

ayu1711
FRESHIE
FRESHIE

Female Birthday : 1990-11-17
Join date : 2009-04-22
Location : Umt TgAnU
Posts : 46
Points : 46

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by tqawanie on Sat Aug 29, 2009 12:41 am

QUE rizal wrote:
tqawanie wrote:errrm, itu yang kita nak kongsi kan cerita kat adik2...
kita dlu duduk dalam kelompok Islam + melayu...
kalo sakit hati ke, x ske sesama sendiri ke, menyampah kew... but we r still muslim yang berpegang pada ajaran Islam....
tp, biler kita dah kuar skool, kita dah termasuk dalam pelbagai golongan drpd pelbagai bangsa dan agama...
so, kita nak bg sedikit input kat adik2 supaya dorang boleh bersedia dr segi mental dan rohani.... hehehehe.... insya-ALLAH

ko ckp cam2, wat aku rase nak skola blik la...
hahahaha.......


malil, naper rase nak p skolah blk lak? Question

tqawanie
supporter CREW
supporter CREW

Female Birthday : 1990-07-04
Join date : 2009-08-01
Location : Kuala Lumpur
Posts : 399
Points : 412
Humor : money is not everything....but everything is money...

http://www.tqa.myvbizonline.com

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by QUE rizal on Sat Aug 29, 2009 1:57 am

tqawanie wrote:
QUE rizal wrote:
tqawanie wrote:errrm, itu yang kita nak kongsi kan cerita kat adik2...
kita dlu duduk dalam kelompok Islam + melayu...
kalo sakit hati ke, x ske sesama sendiri ke, menyampah kew... but we r still muslim yang berpegang pada ajaran Islam....
tp, biler kita dah kuar skool, kita dah termasuk dalam pelbagai golongan drpd pelbagai bangsa dan agama...
so, kita nak bg sedikit input kat adik2 supaya dorang boleh bersedia dr segi mental dan rohani.... hehehehe.... insya-ALLAH

ko ckp cam2, wat aku rase nak skola blik la...
hahahaha.......


malil, naper rase nak p skolah blk lak? Question


aku nak lalui semula la kenangan yang lalu.....
kalu dpt patah blik mase cam dlm cite
PROPOSAL DAISAKUSEN....

QUE rizal
SPAMMER
SPAMMER

Male Birthday : 1991-06-08
Join date : 2009-04-24
Location : key hell d-14
Posts : 235
Points : 281
Humor : tipu dosa mati seksa masuk api neraka....

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by QUE rizal on Sat Aug 29, 2009 1:59 am

ayu1711 wrote:upload r cni..
leyh dgr gk..
sdp ke x..
hohoh..

aah....
lagu ni wat sndiri....
time aku kat matrik lu.....
ad prtndingan....
zack tau kut lagu ni...
sebab aku lwn kumpulan die.....
nnt aku upload la....
tapi minus 1 je kut.....
pandai2 la nyanyi.....

QUE rizal
SPAMMER
SPAMMER

Male Birthday : 1991-06-08
Join date : 2009-04-24
Location : key hell d-14
Posts : 235
Points : 281
Humor : tipu dosa mati seksa masuk api neraka....

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by tqawanie on Sat Aug 29, 2009 8:25 am

QUE rizal wrote:
tqawanie wrote:
QUE rizal wrote:
tqawanie wrote:errrm, itu yang kita nak kongsi kan cerita kat adik2...
kita dlu duduk dalam kelompok Islam + melayu...
kalo sakit hati ke, x ske sesama sendiri ke, menyampah kew... but we r still muslim yang berpegang pada ajaran Islam....
tp, biler kita dah kuar skool, kita dah termasuk dalam pelbagai golongan drpd pelbagai bangsa dan agama...
so, kita nak bg sedikit input kat adik2 supaya dorang boleh bersedia dr segi mental dan rohani.... hehehehe.... insya-ALLAH

ko ckp cam2, wat aku rase nak skola blik la...
hahahaha.......


malil, naper rase nak p skolah blk lak? Question


aku nak lalui semula la kenangan yang lalu.....
kalu dpt patah blik mase cam dlm cite
PROPOSAL DAISAKUSEN....


itu ler manusia... dlu dalam keadaan yang baik kita x ambil sepenuhnya drpd skolah... skang bler dah kuar rase rindu n menyesal sebab x ambil segala ilmu yang ada kat SMKAKL tuh kan... apa yg aku boleh cakap utk aku n sahabat2... sentiasa mencari ilmu... insya-ALLAH iman tetap di dada... hehehe, bertazkirah lak aku nih

tqawanie
supporter CREW
supporter CREW

Female Birthday : 1990-07-04
Join date : 2009-08-01
Location : Kuala Lumpur
Posts : 399
Points : 412
Humor : money is not everything....but everything is money...

http://www.tqa.myvbizonline.com

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by ayu1711 on Sat Aug 29, 2009 11:49 am

Bertahun lama aku meninggalkan
Laman sekolah yang penuh kenangan
Memori indah mengusik di jiwa
Suka dan duka dalam memburu cita

Masih terbayang kenakalan teman
Usik mengusik bersenda gurauan
Kini setelah kita berjauhan
Semuanya itu menjadi kerinduan

Tetap segar dalam ingatan
Kali pertama berkenalan
Senyuman mesra menyimpulkan
Tali persahabatan

Hingga kini masih ku simpan
Kata semangat buat bekalan
Pesanan guru menyalakan
Obor penyuluh kejayaan

Dan di sinilah tempat ku berlari
Jatuh tersungkur bangun kembali
Biar diranjau onak yang berduri
Semuanya tak ku peduli

Terkadang cinta jadi permainan
Namun di situ ku temu iktibar
Makin ku sedar erti kehidupan
Tak semudah yang difikirkan

Hingga kini masih ku simpan
Kata semangat buat bekalan
Pesanan guru menyalakan
Obor penyuluh kejayaan

Dan di sinilah tempat ku berlari
Jatuh tersungkur bangun kembali
Biar diranjau onak yang berduri
Semuanya tak ku peduli

Terkadang cinta jadi permainan
Namun di situ ku temu iktibar
Makin ku sedar erti kehidupan
Tak semudah yang difikirkan

Oh sekolaku, kau amat ku rindu
Tempat bermula ku menimba ilmu
Jasanmu guru mendidik daku
Namamu harum di dalam ingatan
"You're my lovely school, I love you, I miss you"



huhu~~
rindukn kat skolah..
dgr lagu nih..
tringat kwn2 smakl..

ayu1711
FRESHIE
FRESHIE

Female Birthday : 1990-11-17
Join date : 2009-04-22
Location : Umt TgAnU
Posts : 46
Points : 46

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by anis syazni on Sat Aug 29, 2009 2:01 pm

tqawanie wrote:hang x kan xde blazer or coat wan?
kate lawyer... hehehehe... yup2... itu cadangan kita...
biar tunjuk imej kat adik2 sebagai seorang ex-smakl...
tunjukkan imej yang baik from our badge to adik2 smakl...
boleh kan semua?

huhu.. tqa..
of course da.. hehe..
kate lawyer..
hahhahahhaha
riya'2..
juz nk konfem jew..
huhu..
tq..
hehehhehee

anis syazni
newbie
newbie

Female Birthday : 1990-02-23
Join date : 2009-08-19
Posts : 8
Points : 8

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by tqawanie on Sat Aug 29, 2009 2:17 pm

u r welcome wan hanis...
bawak jew, kalo ada yang x pakai x yah hiraukan...
yang penting tunjuk our imej to orang luar n a the same time to adik2

tqawanie
supporter CREW
supporter CREW

Female Birthday : 1990-07-04
Join date : 2009-08-01
Location : Kuala Lumpur
Posts : 399
Points : 412
Humor : money is not everything....but everything is money...

http://www.tqa.myvbizonline.com

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by QUE rizal on Sat Aug 29, 2009 3:36 pm

wow, power la ekin wat sajak.....
kasi tabik 23 kali ganda.....

QUE rizal
SPAMMER
SPAMMER

Male Birthday : 1991-06-08
Join date : 2009-04-24
Location : key hell d-14
Posts : 235
Points : 281
Humor : tipu dosa mati seksa masuk api neraka....

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by zack ile on Sat Aug 29, 2009 4:48 pm

QUE rizal wrote:
ayu1711 wrote:upload r cni..
leyh dgr gk..
sdp ke x..
hohoh..

aah....
lagu ni wat sndiri....
time aku kat matrik lu.....
ad prtndingan....
zack tau kut lagu ni...
sebab aku lwn kumpulan die.....
nnt aku upload la....
tapi minus 1 je kut.....
pandai2 la nyanyi.....

wah malil...maseh active menyanyi ek...
ak x brape ingat lagu ni...
tp mngkin skali dengar ak da bleh cam
yg ak thu ko wat sndri lagu ni...
kenangan indah di matrik...
walo skejap...
siapa johan....!!!hahaha....

p/s: da lame x kuar suare ni...hahaha....

_________________
"walau semua harta untuk merapatkan ukhwah,
namun Allah yang dapat membina ukhwah"
(8:63)


zack ile
global moderator
global moderator

Male Birthday : 1990-06-29
Join date : 2009-04-01
Location : Ad-Dahqaliyah, Mansoura, Egypt
Posts : 418
Points : 489
Humor : solatlah anda sebelum anda disolatkan

http://www.zack-ile.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by QUE rizal on Sat Aug 29, 2009 5:05 pm

x active sgt pun zack....
ala kadar jew.....
tau la team ko mng,
tahniah la.....

QUE rizal
SPAMMER
SPAMMER

Male Birthday : 1991-06-08
Join date : 2009-04-24
Location : key hell d-14
Posts : 235
Points : 281
Humor : tipu dosa mati seksa masuk api neraka....

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by zack ile on Sat Aug 29, 2009 5:19 pm

QUE rizal wrote:x active sgt pun zack....
ala kadar jew.....
tau la team ko mng,
tahniah la.....

ala mnang pun bukan sbb ak kut...
alif yg solo...
ko kire hebat r no 2...
alif tu mmng bdak wakil nasyid kat skola die...
die sbenarnye cuak ngan ko...
ak ingat lg mase training ngan die...
hahhahaha...

_________________
"walau semua harta untuk merapatkan ukhwah,
namun Allah yang dapat membina ukhwah"
(8:63)


zack ile
global moderator
global moderator

Male Birthday : 1990-06-29
Join date : 2009-04-01
Location : Ad-Dahqaliyah, Mansoura, Egypt
Posts : 418
Points : 489
Humor : solatlah anda sebelum anda disolatkan

http://www.zack-ile.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by QUE rizal on Sat Aug 29, 2009 5:29 pm

zack ile wrote:
ala mnang pun bukan sbb ak kut...
alif yg solo...
ko kire hebat r no 2...
alif tu mmng bdak wakil nasyid kat skola die...
die sbenarnye cuak ngan ko...
ak ingat lg mase training ngan die...
hahhahaha...


hahahaha.....
yoyo o je cuak ngan team aku.......
team aku pun x sempat brlatih acapella ktorg smpai hbis..
skrat jln jew..... idea amik lagu izt pon last minute.....
hahahaha..... tapi brsyukur gak no2....

p/s: ade can masuk la OIAM

QUE rizal
SPAMMER
SPAMMER

Male Birthday : 1991-06-08
Join date : 2009-04-24
Location : key hell d-14
Posts : 235
Points : 281
Humor : tipu dosa mati seksa masuk api neraka....

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by ayu1711 on Sun Aug 30, 2009 8:18 am

QUE rizal wrote:wow, power la ekin wat sajak.....
kasi tabik 23 kali ganda.....

sajak r sgt..
tuh lagu unic r weyh..

ayu1711
FRESHIE
FRESHIE

Female Birthday : 1990-11-17
Join date : 2009-04-22
Location : Umt TgAnU
Posts : 46
Points : 46

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by QUE rizal on Sun Aug 30, 2009 1:20 pm

ayu1711 wrote:
sajak r sgt..
tuh lagu unic r weyh..


yeke???
x tau plak.... Question

QUE rizal
SPAMMER
SPAMMER

Male Birthday : 1991-06-08
Join date : 2009-04-24
Location : key hell d-14
Posts : 235
Points : 281
Humor : tipu dosa mati seksa masuk api neraka....

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by gonjeng on Sun Aug 30, 2009 7:01 pm

wak luuuuu.....

gonjeng
DOTA player
DOTA player

Male Birthday : 1990-08-11
Join date : 2009-04-21
Location : engineering campus,US........M
Posts : 293
Points : 308
Humor : action without emotion is meaningless

Back to top Go down

Re: SPAM V2.........

Post by Sponsored content Today at 11:53 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum