batch16 smakl
to all batch 16..register lu..x banyak pon..jap je..ok??tp kalo x leh log in pas regster pkara biasa..aku must approved lu k...kalo nak cepat gtau aku kat ym..@_@

yahoo messenger

View previous topic View next topic Go down

yahoo messenger

Post by edibahrum on Sat Sep 05, 2009 10:27 pm

salam,weyh,aku nak mintak ym korang sume bole....mcm dah lost contact jerk....alang2 tu bg la skali korang punye fs kerr or lelain lahhh...facebook tak yah...aku tak main bnda tu...nnti kemaruk susah lak aku...hu3. Smile

edibahrum
MOTIVATED
MOTIVATED

Male Birthday : 1990-04-19
Join date : 2009-09-03
Location : kuala lumpur
Posts : 56
Points : 60

Back to top Go down

Re: yahoo messenger

Post by MuNiRaH on Sat Sep 05, 2009 11:09 pm

edibahrum wrote:salam,weyh,aku nak mintak ym korang sume bole....mcm dah lost contact jerk....alang2 tu bg la skali korang punye fs kerr or lelain lahhh...facebook tak yah...aku tak main bnda tu...nnti kemaruk susah lak aku...hu3. Smile

bkn dah ade dlm topic laman sosial anda yg dibukak oleh kun ke??? cube try ko tgk... aku x igt kat mne nai letak topic tuh...

MuNiRaH
supporter CREW
supporter CREW

Female Birthday : 1990-07-09
Join date : 2009-04-09
Location : UTM SkuDai
Posts : 308
Points : 318
Humor : senyumlah seikhlas hati kerana senyumanmu itu menawan~

Back to top Go down

Re: yahoo messenger

Post by edibahrum on Sat Sep 05, 2009 11:38 pm

owh,ok2
sori3
muni,ko takde ym kerr...
mintak ym ko
'

edibahrum
MOTIVATED
MOTIVATED

Male Birthday : 1990-04-19
Join date : 2009-09-03
Location : kuala lumpur
Posts : 56
Points : 60

Back to top Go down

Re: yahoo messenger

Post by den_nell90 on Sun Sep 06, 2009 12:31 am

topic closed....pls refer to database...tq... mod

_________________



nO mOrE dOtA....no more HEroEs oF nEwErtH...stdy mode??haha...HOPELESS..

den_nell90
Administrator
Administrator

Male Birthday : 1990-11-30
Join date : 2009-03-30
Location : kg tradisi..uniten...
Posts : 702
Points : 833
Humor : My cornering skill stil noob??hm....KLAWANG mode needed!!

http://smaklianbatch16.forumotion.net

Back to top Go down

Re: yahoo messenger

Post by Sponsored content Today at 6:27 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum